Sandra Schot- van Baar en Myrna Verschaeren- Somberg.
Sandra Schot- van Baar en Myrna Verschaeren- Somberg. (Foto: aangeleverd)

Voorleesfeest De Sokkosaurus bij Laan

zaterdag 13 april 2024 13:30 tot 14:30

CASTRICUM - Zaterdagmiddag 13 april is er van 13.30 tot 14.30 uur voor de kleinste kinderen een voorleesfeest. De schrijfster is Sandra Schot- van Baar en de tekenares is Myrna Verschaeren- Somberg. Meedoen is gratis en de kinderen mogen een eigen knuffel meenemen.

Robbie is een echte knuffel-dinosaurus en hij woont in een huis met mamasaurus en papasaurus, met omasaurus, zijn grote zus Emma en nog heel veel andere knuffels. Robbie heeft het altijd koud, zelfs in de zomer. Andere knuffels pesten hem daarmee. Gelukkig neemt zijn beste vriend Groezeltje het altijd voor hem op. Op een dag neemt Robbie zijn oma in vertrouwen en zij heeft een oplossing die zijn leven verandert.

Dit hartverwarmende, interactieve prentenboek gaat over vriendschap, pesten, jezelf zijn en moed. Om samen te lezen, te filosoferen en te fantaseren.

Locatie