Er wordt voorgelezen uit 'Heb jij misschien Olifant gezien?'.
Er wordt voorgelezen uit 'Heb jij misschien Olifant gezien?'. (Foto: Bibliotheek Kennemerwaard)

Biebstart Media Ukkie Dagen

woensdag 17 april 2024 10:00

CASTRICUM - Regelmatig worden er BiebStart ochtenden in de bibliotheek van Castricum georganiseerd. Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn samen met hun (groot)ouders of verzorgers van harte welkom. De ochtenden zijn gratis te bezoeken.

Woensdag 17 april is er een speciale BiebStart ochtend. Er wordt voorgelezen uit het boek Heb jij misschien Olifant gezien? Daarna laten de mediaconsulenten het Bereslim filmpje zien en vertellen heel kort over de Media Ukkie Dagen.

Media hebben effect op je ‘ukkie’. Ze kunnen jou en je kleintje helpen ontspannen, maar ook een bron van onrust zijn. Wanneer hebben welke media het juiste effect? En wanneer kun je beter even zonder?

Worstel je hiermee? Stel gerust je vragen aan de mediaconsulenten.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Locatie