Spreek je Raadslid.
Spreek je Raadslid. (Foto: aangeleverd)

Nieuw ‘Spreek je Raadslid’-spreekuur

vrijdag 19 april 2024 11:00 tot 12:00

CASTRICUM - GroenLinks Castricum houdt op 19 april weer een ‘Spreek je raadslid’-spreekuur op de Castricumse weekmarkt, ter hoogte van het Bakkerspleintje. Tussen 11.00 en 12.00 uur zijn GroenLinks-raadslid Marieke Kooter en commissielid Frits Puhl daar aanwezig voor iedere inwoner die vragen heeft over plaatselijke politieke kwesties.

GroenLinks wil de band tussen politiek en burgers versterken. Niet iedereen heeft tijd om naar het raadsspreekuur te gaan of een raadsvergadering bij te wonen. Daarom wordt er op de markt een spreekuur gehouden.

Tijdens ‘Spreek je Raadslid’ kunnen inwoners van alles met de raadsleden bespreken. Bijvoorbeeld: wat zijn de plannen om jongerenhuisvesting aan te pakken? Hoe zorgen we voor meer passende woningen voor onze inwoners? Hoe wordt onze gemeente duurzaam en klimaatbestendig? Hoe zorgen we voor levendige dorpscentra? Wat doet de gemeente om het toerisme en recreatie te ontwikkelen of om onze gemeente bereikbaar en toegankelijk te houden? Alle vragen zijn welkom.

Locatie