Doe mee met de workshop.
Doe mee met de workshop. (Foto: aangeleverd)

Balkan Zingen met Srdjan bij Kantado Festivalo

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 12:00

CASTRICUM - Srdjan Kekanovic is een bekende zanger in het wereldmuziek circuit in Nederland. Srdjan heeft in Castricum ook recentelijk meerdere optredens gehad; bij D.O.K. en tijdens monumentendag vorig jaar. Een aantal jaren geleden heeft hij een succesvolle zangworkshop gegeven bij Doe-dans. Wie graag een keer met Srdjan wil zingen heeft nu de kans om erbij te zijn tijdens de workshop van Kantado Festivalo op 20 april. 

Kantado Festivalo organiseert de workshop. Zij spelen niet mee, maar zijn erbij als deelnemers. De workshop start 10.00 uur en eindigt 12.00 uur bij het tafeltennisgebouw van TTVC aan de Gobatstraat 12a in Castricum. Deelname bedraagt 15 euro en dient contant betaald te worden. Aanmelden via wimdegoede@gmail.com of 06-12025767 

Locatie