Erik Jan Eradus.
Erik Jan Eradus. (Foto: aangeleverd)

Orgelconcert in de St. Pancratiuskerk

zondag 21 april 2024 15:00

CASTRICUM - Zondag 21 april geeft Erik Jan Eradus een orgelconcert in de St. Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat 115 in Castricum. Erik Jan is een veelzijdig organist en is verbonden aan verschillende kerken als organist en cantor-organist. Hij verzorgt per jaar zo’n 450 kerkelijke vieringen als cantor-organist-dirigent, en vele concerten in binnen- en buitenland.

Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open om 14.30 uur. De toegang is gratis, na afloop is er een deurcollecte. Na afloop van het concert is er ook de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee en de organist te ontmoeten.

Meer informatie over het programma kunt u vinden via: www.degoedeherdercastricum.nl

Locatie