Onder andere bij AVC worden verschillende activiteiten aangeboden.
Onder andere bij AVC worden verschillende activiteiten aangeboden. (Foto: aangeleverd)

Apenkooien

maandag 29 april 2024 9:45 tot 12:00

CASTRICUM - Op zoek naar een leuke activiteit in de vakantie? Doe dan mee aan de sportieve meivakantie activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan, kunnen zich inschrijven voor diverse lessen in de buurt. Aanmelden kan op www.noordhollandactief.nl. De gemeente Castricum en Heemskerk vinden een gezonde jeugd belangrijk en stimuleren daarom met subsidies bewegen en sportieve vakantieactiviteiten.

Maandag 29 april kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 in Castricum Apenkooien. Klimmen, klauteren en proberen uit handen te blijven van de tikkers. Deze activiteit wordt geleid door de vakleerkrachten van Team Sportservice. De activiteit vindt plaats bij gymzaal Juliana van Stolberg in Castricum. 

Aanmelden

Ervaring leert dat er veel animo is voor de vakantieactiviteiten, dus wees op tijd met inschrijven. Inschrijven kan uitsluitend via de website www.noordhollandactief.nl. Aanmelden vooraf voor de Elfstedentocht is niet nodig. De activiteiten zijn te vinden door de filter Evenementen en Jeugd te selecteren. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een mail sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Locatie