Ontmoet anderen bij het 'Buurtbakkie'.
Ontmoet anderen bij het 'Buurtbakkie'. (Foto: Pexels)

Buurtbakkie 2024

woensdag 3 april 2024 13:30 tot 15:00

CASTRICUM - Gewapend met een goed humeur en grote kannen koffie en thee zal Welzijn Castricum wekelijks te vinden zijn in een buurt binnen de gemeente Castricum. Naast het schenken van een ‘Buurtbakkie’ en het bieden van een luisterend oor willen de mensen van Welzijn Castricum meer zichtbaar zijn in de wijken om eventuele vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen.

Het ‘Buurtbakkie’ is een mobiele ontmoetingsplek waar bewoners met elkaar een gezellig ‘bakkie’ koffie of thee kunnen drinken. Dit is tevens een goede gelegenheid om vragen over vrijwilligerswerk, welke activiteiten georganiseerd worden door Welzijn Castricum te stellen of gewoon jouw verhaal te vertellen en andere bewoners te ontmoeten. Ook de partners van Welzijn Castricum, zoals SWOL (Stichting Welzijn Ouderen Limmen), Sociaal Team, Kennemer Wonen en Bibliotheek Kennemerwaard zullen aanwezig zijn.

Woensdag 3 april, van 13.30 tot 15.00 uur vindt het eerste ‘Buurtbakkie’ na een korte winterstop plaats bij het Peutercafé aan de Van Speykkade 61 in Castricum. Elke week ontvangen de bewoners van de wijk waar het ‘Buurtbakkie’ gehouden wordt een uitnodiging in de brievenbus. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 

Wil jij dat Welzijn Castricum ook bij jou in de straat een ‘Buurtbakkie’ organiseert? Meld dat via info@welzijncastricum.nl of bel 0251-656562.

Locatie