'De Autoriteit' met zanger Danny Dio, basgitarist Snybone, gitarist Martijn, Cajon en drummer Jair en toetsenist Martin.
'De Autoriteit' met zanger Danny Dio, basgitarist Snybone, gitarist Martijn, Cajon en drummer Jair en toetsenist Martin. (Foto: aangeleverd)

Come Together in Castricum met ‘De Autoriteit’ en ‘DJ’s ‘Vierdiep’

zaterdag 6 april 2024 20:30 tot zondag 7 april 1:00

CASTRICUM - Zaterdag 6 april presenteert Welzijn Castricum een nieuw cultureel evenement, met een cocktail van live muziek, dj’s, kunst en culinair: Come Together.

In de voorzaal van de Landbouw, Dorpstraat 30, Castricum wordt een lounge gecreëerd, een food bar en een art shop, Op het podium in de achterzaal spelen onder andere de band ‘De Autoriteit’ en het dj-duo ‘Vier Diep’ live hun muziek.

‘De Autoriteit’ is een hiphop-act van de lage landen, die vooral opvalt door de geniale Nederlandstalige teksten van frontman Danny Dio. ‘De Autoriteit’ heeft zeker banden met Castricum, drummer Jair woont er, bassist Snybone is er geboren en gitarist Martijn ging er naar school.

Het dynamische dj-duo ‘Vier Diep’, bestaande uit Sjoerd en Senne, staat klaar om de dansers te laten swingen met hun unieke mix van 80’s en 90’s muziek. Geïnspireerd door een diepe passie voor muziek en gedreven door het verlangen om mensen met elkaar te verbinden door middel van geluid, belooft ‘Vier Diep’ een avond vol energie, nostalgie en onvergetelijke momenten.

Meer informatie: www.welzijncastricum.nl

Aanvang 20.30 uur, verwachtte eindtijd: 01.00 uur. 

Toegang bedraagt 7,50. Kaarten via www.welzijncastricum.nl of aan de deur. 

Locatie