Onder andere bij AVC worden verschillende activiteiten aangeboden.
Onder andere bij AVC worden verschillende activiteiten aangeboden. (Foto: aangeleverd)

Olympische Spelen sportcarrousels

dinsdag 7 mei 2024 10:00

CASTRICUM - Op zoek naar een leuke activiteit in de vakantie? Doe dan mee aan de sportieve meivakantie activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan, kunnen zich inschrijven voor diverse lessen in de buurt. Aanmelden kan op www.noordhollandactief.nl. De gemeente Castricum en Heemskerk vinden een gezonde jeugd belangrijk en stimuleren daarom met subsidies bewegen en sportieve vakantieactiviteiten.

Op dinsdag 30 april en 7 mei vinden de Olympische Spelen sportcarrousels plaats op sportpark de Puikman en op de atletiekbaan in Castricum. Er worden meerdere sporten aangeboden waarbij de Olympische Spelen centraal staan. Verenigingen uit de buurt verzorgen de clinics; voetbal van Vitesse ’22, honkbal van Red Stars Vitesse, rugby van CasRC, beachvolleybal van 2Beach en atletiek van AVC. De allerjongsten van 3 tot 6 jaar kunnen meedoen aan mini voetbal bij Vitesse ’22. Er is op deze dagen ook een Olympiër aanwezig. Neem een pen mee voor een handtekening.

Aanmelden

Ervaring leert dat er veel animo is voor de vakantieactiviteiten, dus wees op tijd met inschrijven. Inschrijven kan uitsluitend via de website www.noordhollandactief.nl. Aanmelden vooraf voor de Elfstedentocht is niet nodig. De activiteiten zijn te vinden door de filter Evenementen en Jeugd te selecteren. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een mail sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Locatie