Leer hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer met een e-bike.
Leer hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer met een e-bike. (Foto: aangeleverd)

Beheers Trainingen voor E-bike in Akersloot

donderdag 6 juni 2024 11:00 tot 12:00

AKERSLOOT - Heb je een elektrische fiets? En vind je het soms lastig om de fiets te beheersen, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen? Dan ben je niet de enige. Daarom gaat Ton Kramer van KPBiking in Akersloot weer E-bike-beheers trainingen geven.

De beheers trainingen worden gegeven op de parkeerplaats aan de Boschweg 17 in Akersloot. De volgende training vindt plaats 5 september. De training is gratis en van 11.00 tot 12.00 uur inclusief koffie of thee.

Wil je een keer langskomen? Meld je dan aan via info@kpbiking.nl of 06-50506087. Na de eerste les wordt er samen bepaald of een vervolgles nodig is. Team Sportservice Kennemerland voert het programma Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100e, uit in de Gemeente Castricum en ondersteunt KPBiking bij dit project.

Locatie