Beeldentuin Open Atelier Marina & Sabrina

Cultuur
Open Atelier Marina & Sabrina
Open Atelier Marina & Sabrina ((Foto: Marina Pronk ))

BAKKUM - Al meer dan 4 jaar werken de kunstenaars Sabrina Tacci en Marina Pronk samen. Ze combineren hun veelzijdige werk verrassend en ongeremd. Onder de titel ‘il Viaggio 1’ neemt het duo haar bezoekers nu mee op een reis naar de kern.

Il primo Viaggio: Op reis naar de kern

Marina: “Komend weekend duiken we weer vol overgave in onze wereld van kunst en cultuur. In ‘il primo Viaggio’ ofwel ‘de eerste Reis’ gaan we opzoek naar onze wortels en drijfveren,
onze behoeften en wat dat brengt. Onze eerste reis gaat naar binnen. Zoekend naar wat ons bezig houdt en waar we elkaar vinden, blijven we in ontwikkeling. Komende weken en maanden blijven we op reis in ons werk. We zullen onze expositie soms subtiel aanpassen en dan weer uitbundig veranderen.”

Kunstenaarscollectief

In de beeldentuin van Open Atelier Marina & Sabrina is naast het individuele werk van Marina ook een aantal installaties van CAKtwo te zien. CAKtwo is het kunstenaarscollectief waarin
Marina Pronk samenwerkt met de beeldhouwers Berend Wijers en Fred Boon. Tijdens deze ‘reis in kunst’ laat CAKtwo de allereerste resultaten van de spiksplinternieuwe installatie ‘Mierakel’ zien. De installatie is nog in ontwikkeling en zal zich de komende weken uitbreiden tot een indrukwekkende en miraculeuze opstelling.

De prachtige galerie en beeldentuin aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum is vanaf nu weer elke vrijdag en elk 2e weekend van de maand van 13.00 tot 18.00 uur open.

Detail van 'Mierakel' van Marina Pronk.
'Orlando' gemaakt door Sabrina Tacci