Schilderen samen met je kleinkind bij Perspectief

Cultuur
Samen met je kleinkind schilderen bij Perspectief.
Samen met je kleinkind schilderen bij Perspectief. (Foto: aangeleverd )

CASTRICUM – Wie wil dat nu niet: samen met je kleinkind een fantasierijk schilderij maken? In het atelier van Perspectief kan elke opa of oma op zondagmiddag 26 februari van 13.30 tot 16.00 uur samen met één kleinkind, bij voorkeur vanaf ongeveer 5 jaar, een kleurrijk kunstwerk schilderen. 

Op een vel stevig karton worden eerst met acrylverf diverse kleuren aangebracht. Daarna schilderen de koppels er naar hartenlust, met of zonder hulp van sjablonen, stippeltjes, lijntjes, bloemetjes of andere versieringen op. Als alles droog is kunnen de kinderen met hun rijke fantasie, daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de grootouders krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de kleurrijke versierde dieren bijna het schilderij uit springen! Perspectiefdocente en kunstenares Fré Ham is deze middag aanwezig om iedereen te helpen, te stimuleren en te inspireren.

Aanmelden

Graag zelf verf en penselen maar vooral ook een schort of oud overhemd meenemen. Voor het karton wordt gezorgd. Meer informatie of aanmelden via: www.perspectiefcastricum.nl.

Afbeelding