Laatste kans: doe mee aan zonnepanelenactie gemeente Castricum

Duurzaam
Woningeigenaren besparen gemiddeld zeker 900 euro per jaar aan energie met zonnepanelen.
Woningeigenaren besparen gemiddeld zeker 900 euro per jaar aan energie met zonnepanelen. (Foto: de BUCH)

CASTRICUM – De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Castricum, Bergen en Heiloo loopt tot en met 30 juni. Meldt deze week nog aan. “Alleen samen kunnen we een duurzame toekomst voor elkaar krijgen”,  aldus wethouder Valentijn Brouwer. Bijna 2000 inwoners hebben deelgenomen. De deadline voor de zonnepanelenactie is 30 juni. 

 Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum steunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en CALorie Energie. Naast de energiebesparing, werken inwoners zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst

Meld u aan vóór 1 juli, en kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie. Op de website van Duurzaam Bouwloket is het ook mogelijk het webinar terug te kijken over zonnepanelen en de inkoopactie.

Waarom meedoen met deze actie?

Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Particulieren hebben daarnaast het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. Woningeigenaren besparen gemiddeld zeker 900 euro per jaar aan energie.

Duurzaam bouwloket

Voor vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen, neem contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of  tel.: 072-7433956.