Jaren 80 dansavond in clubMariz

Nieuws
Richard Heideman en Sander Steggink.
Richard Heideman en Sander Steggink. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Sinds 2018 zet het Castricumse DJ-duo Two Imaginary DJ’s met hun jaren 80 dansavonden zalen op z’n kop. Denk aan hits van Madness, Doe Maar, U2, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Eurythmics of New Order.


‘We gaan er een groot feest van maken’ 

Zaterdag 27 mei, aanvang 21.00 uur, komt het duo weer draaien in hun thuisdorp Castricum, in clubMariz aan de Dorpsstraat 72. “Het is al weer drieënhalf jaar jaar geleden, dat we voor het laatst in Castricum hebben gedraaid. We gaan er een groot feest van maken”, meent de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink.

Om te vervolgen: “We draaien alleen muziek vanaf vinyl platen, niet digitaal. Authentiek jaren 80 dus. En ondertussen staan we net zo enthousiast mee te dansen met het publiek. Voor iedereen op de dansvloer is het overigens vaak een feest der herkenning. Verzoekjes indienen mag uiteraard ook. 

Het leuke is, dat de muziek uit de jaren 80 ook steeds jongere generaties bereikt. Veel bands uit die tijd zijn nu nog populairder dan toen. Door Spotify & Tiktok ontdekken steeds meer mensen hoe goed de muziek is die toen is gemaakt.” Entree: 6,50 euro.