Inschrijven voor avondvierdaagse

Nieuws
De avondvierdaagse van Castricum zal dit jaar plaatsvinden van 12 tot en met 15 juni.
De avondvierdaagse van Castricum zal dit jaar plaatsvinden van 12 tot en met 15 juni. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De avondvierdaagse van Castricum zal dit jaar plaatsvinden van 12 tot en met 15 juni. Vier avonden lekker wandelen in het bos- en het duingebied met aan het einde de welverdiende medaille.


De avondvierdaagse start zoals altijd bij Dorpshuis De Kern aan de Overtoom 15. Aanmelden kan via een mail naar wandelcommissie.castricum@gmail.com. De kosten zijn € 4,- per persoon. Inschrijven kan ook nog op de eerste avond vanaf 17.00 uur bij het startpunt in Dorpshuis De Kern. De kosten zijn dan € 5,- per persoon. Een duinkaart is verplicht. Kijk daarvoor op www.pwn.nl

Er zijn routes uitgezet van 5 en 10 kilometer. Na deze gelopen te hebben wacht de officiële wandelmedaille van de KWBN (Koninklijke Wandelsport Bond Nederland) in Dorpshuis De Kern. Dit jaar kunnen de routes ook middels een GPS-bestand beschikbaar gesteld worden, zodat de route digitaal gevolgd kan worden op de telefoon of GPS-apparaat. Dit kan alleen bij voorinschrijving.

Niet alleen de basisschooljeugd, maar iedereen kan zich inschrijven voor de Castricumse avondvierdaagse. De voorinschrijving voor de basisscholen is inmiddels gestart en er zijn al veel inschrijvingen binnen. De voorinschrijving voor de overige deelnemers - kan ook in groepsverband voor bijvoorbeeld wandelclubs - loopt tot 9 juni 2023.