Ringsteken Bakkum 2023: Dit is het programma

Nieuws
Ringsteken Bakkum 2023 komt er weer aan.
Ringsteken Bakkum 2023 komt er weer aan. (Foto: Aart Tóth)

BAKKUM - Het Ringsteken in Bakkum komt er weer aan. Traditiegetrouw vindt het ringsteken plaats op de laatste zondag in juni, dus zet zondag 25 juni in de agenda! Lees verder om te ontdekken wat er op de planning staat voor het Ringsteken Bakkum 2023.

Ringsteken Bakkum: 35 jaar traditie

Ringsteken Bakkum is een jaarlijks terugkerend spektakel in het hart van Bakkum. Dit jaar viert de organisatie zijn 35-jarig jubileum, een extra groot feestje dus. Het thema van dit jaar is: ‘Middeleeuwen’. Het spel draait om behendigheid en precisie, waarbij deelnemers vanaf een paard, een koets of een oldtimertrekker ringen proberen te steken met een zwaard. Elke ring is punten waard en de deelnemer met de meeste punten wint. 

Programma Ringsteken Bakkum 2023

Het programma van Ringsteken Bakkum 2023 zit boordevol activiteiten en entertainment voor jong en oud. Het programma is als volgt:

10.30 uur – Oldtimer Toertocht: De dag begint met een sfeervolle toertocht voor oldtimers, die vertrekt vanaf Geesterduin.
13.00 uur – Start Farmersmarket.
13.00 uur – Start Paard onder het zadel, na afloop is er een prijsuitreiking.
14.00 uur – Start Aangespannen paarden, na afloop is er een prijsuitreiking.

Oldtimershow

15.15 uur – Oldtimershow Ringsteken
16.00 uur – Afsluiting van de middag. 

Inschrijven Ringsteken Bakkum 2023

Wil jij meedoen met je paard of heb je een oldtimertrekker in de schuur staan? Schrijf je dan snel in voor het Ringsteken Bakkum via Inschrijven (ringstekenbakkum.com).

Ringsteken Bakkum is een evenement dat je niet wilt missen. Het brengt paardenliefhebbers, trotse eigenaren van oldtimers en enthousiaste toeschouwers samen voor een dag vol spanning en plezier. Houd de website van Ringsteken Bakkum of de Facebook-pagina van Ringsteken Bakkum in de gaten voor de laatste updates.