Regio jeugdtoernooi bij TTV Castricum

Alleen maar winnaars bij het jeugdtoernooi van Tafeltennisvereniging Castricum.
Alleen maar winnaars bij het jeugdtoernooi van Tafeltennisvereniging Castricum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Zondag 4 juni vond het regio jubileum-jeugdtoernooi plaats bij de 75-jarige Tafeltennisvereniging Castricum in haar accommodatie aan de Gobatstraat 12 A.

Het was een goed bezet toernooi, waar talentvolle spelers van Rapidity uit Beverwijk, Ping Pong uit Alkmaar, TTV Limmen en TTV Castricum op aanwezig waren. Bij de jongeren, in poule B, tafeltennisten Lucas Bakker en Lennart Kramer, alle twee van Castricum, zich naar de 3e en 2e plaats. In de finale bleek Quirrijn Kamp van Ping Pong de sterkste en werd winnaar.

In poule A hadden Lucas Paardenkoper en Mark Virtmann, beiden van Rapidity een spannende eindstrijd, waarbij Lucas aan het langste eind trok en de derde plaats wist te bemachtigen. In de finale stonden Mathijs de Ruig en Sarah Miari allebei van Castricum. Mathijs en Sarah hadden in hun poule gewonnen, waarbij Sarah overtuigend alle wedstrijden met 3-0 naar zich toe had getrokken.

Mathijs kwam in de finale dichtbij, maar moest Sarah voor laten gaan zodat zij de 1e plaats pakte.