Kunst en Lichtjespad bij de Tuin van Kapitein Rommel

Nieuws
Het Kunst en Lichtjespad is dit jaar tussen 13 en 16 december te bezoeken.
Het Kunst en Lichtjespad is dit jaar tussen 13 en 16 december te bezoeken. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De Tuin van Kapitein Rommel organiseert tussen 13 en 16 december voor de tweede keer het Kunst en Lichtjespad. Tussen 16.30 en 20.00 uur kunnen bezoekers gratis langskomen. 

De kunst is te zien in een betoverende wandeling rondom de vijver met lichtkunstwerken van lokale kunstenaars CAKtwo, Anja Jonker en Marije Samuels. De lichtkunstwerken vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties met licht. Met dit spektakel leer je op deze donkere avonden de Tuin van Kapitein Rommel op een andere manier kennen. 

Voor jong en oud

Voor de kinderen is er het Lichtjespad. Dat loopt langs elf plekken met het thema licht. Bewonder het lichtspel of voer onderweg een opdracht uit. Er is weer een blinddoekpad (zonder donker geen licht), een schimmenspel, het flessenorgel en de wilgenhut is omgetoverd tot de spiegelhut.  

Je loopt op je gemak langs alle lichtkunstwerken en eindigt bij het gebouw. Daar kunnen de kinderen een letterpuzzeltje oplossen. Je kan dan nagenieten met een drankje of een kom erwtensoep.