Kerstviering bij de Zonnebloem Limmen

Nieuws
De Truly Singers vertellen het kerstverhaal op een muzikale en eigentijdse wijze.
De Truly Singers vertellen het kerstverhaal op een muzikale en eigentijdse wijze. (Foto: aangeleverd)

LIMMEN - ‘Als de liefde maar blijft winnen’ is de titel van de kerstviering die De Zonnebloem afdeling Limmen dit jaar 14 december organiseert bij de Heeren van Limmen. De Truly Singers verzorgen deze kerstviering voor de gasten van de Zonnebloem. Het ensemble bestaat uit acht musici en zangers. Voor de pauze vertellen de Truly Singers het kerstverhaal op muzikale en eigentijdse wijze met hier en daar een knipoog. Na de pauze barst het kerstfeest los en kun je meezingen met liedjes als ‘De herdertjes’, ‘Jingle Bells’.

Ook dit jaar wordt er 14 december een lunch geserveerd bij de Heeren van Limmen aan de Dusseldorperweg 103. Voor de lunch aanmelden kan tot 10 december bij Rob Keulen via 072-5023770. De lunch start 12.30 uur, inloop vanaf 12.00 uur. Gasten die niet komen lunchen zijn welkom vanaf 13.30 uur. De Truly Singers starten 14.00 uur met hun optreden. 

Voor mensen die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben naar de Heeren van Limmen, kunnen via bovenstaand telefoonnummer vervoer van De Zonnebloem reserveren. 

Stichting Levensportret

De Stichting Levensportret geeft ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid zijn/haar levensverhaal en levenslessen te vertellen in een videoportret voor naasten als waardevolle herinnering. Zij doen dit geheel kosteloos en professioneel. Deze stichting is daarom afhankelijk van donaties om dit werk te kunnen voortzetten. De Zonnebloem afdeling Limmen draagt dit initiatief een warm hart toe.