Frank Boske bij Laan met ‘De mazzel van pech’

Nieuws
Frank Boske.
Frank Boske. (Foto: Mardou van Kuilenburg)

CASTRICUM - Vrijdagmiddag 8 december 16.00 uur vertelt Frank Boske bij Boekhandel Laan over zijn boek ‘De mazzel van pech’. De toegang is gratis, het duurt tot 18.00 uur en de Boekproeverij is open. 

‘De mazzel van pech’ is een verzameling blije, ontroerende, soms schrijnende en vaker hilarische anekdotes uit het leven van Frank Boske. Het boek werpt een positieve blik op de menselijke aard en benadrukt de bereidheid van mensen om elkaar te helpen. Frank prijst zichzelf gelukkig dat hij is opgekrabbeld uit het diepe dal van verwarring en schaamte en deelt zijn ervaringen op een humoristische manier vol zelfspot. Onder de luchtigheid ligt een diepere laag die persoonlijke inzichten biedt aan de lezer. ‘’Het komt er op neer dat ‘De mazzel van pech’ de mooie kanten van de mensheid laat zien,” aldus Frank Boske. ‘’Het benadrukt de luxe van imperfectie die mensen uitnodigt om te groeien door er voor elkaar te zijn, of dat nu gevraagd wordt of niet.”

Frank vertelt  over hoe hij uit het diepe dal opkrabbelde en zijn leven herwaardeerde. Hoe hij besloot de weerstand op te geven, te accepteren dat zijn leven anders is geworden en het wíl doen met dat slechte zicht. Het is een verhaal van accepteren, omdenken en creativiteit inzetten om voor ingewikkeldheden oplossingen te vinden.