Bekende Castricummres vertellen verhalen van hoop en licht

Nieuws
Tijs van Marle.
Tijs van Marle. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - In deze tijden van oorlog, klimaatverandering en persoonlijk leed, laat de Protestantse Kerk Castricum in de weken voor kerst een tegengeluid horen. In de letterlijk donkere dagen voor kerst leven we verwachtingsvol toe naar de geboorte van het kerstkind. Deze hoop en verwachting deelt de kerk graag met het dorp.

Op het plein voor de oude Dorpskerk zijn op drie zaterdagmiddagen ‘verhalen van hoop en licht’ te horen. In een sfeervolle tent worden verhalen voorgelezen door bekende Castricummers. Een moment voor jong en oud om stil te staan en stil te worden in de hectiek van de drukke decembermaand.

De volgende Castricummers zijn aanwezig: 

Zaterdag 9 december: Rachel de Wit (boekhandel Laan). Zaterdag 16 december: Tijs van Marle (bekend van Mees Kees en Dummie de Mummie). Zaterdag 23 december: Henny Huisman. 

Iedereen is zaterdag 9 en 23 december 16.30 uur van harte welkom op het plein voor de oude Dorpskerk aan het Kerkpad 1, naast ’t Eethuysje en  16 december - tijdens Candlelight Castricum – bij de kraam van de Protestantse Kerk Castricum.

Na afloop biedt de Protestantse Kerk een kop warme chocolademelk aan.

Rachel de Wit.
Henny Huisman.