Inschrijving triatlon binnen een week vol

Nieuws
Sfeerbeeld uit 2023 bij het spektakel Full of Life triatlon Castricum.
Sfeerbeeld uit 2023 bij het spektakel Full of Life triatlon Castricum. (Foto: Aart Tóth)

CASTRICUM – Belangstelling genoeg om de zesde editie van Full of Life triatlon Castricum mee te maken als sportieve deelnemer. Voor toeschouwers zijn er veel meer plaatsen beschikbaar langs het parcours zondag 7 juli, om de deelnemers aan te moedigen en de sfeer eromheen mee te maken. 

Inschrijving triatlon binnen een week vol

Vanaf 14 februari 00.01 uur kon worden ingeschreven voor de triatlon Castricum. Er waren 270 startplaatsen beschikbaar. De eerste inschrijving kwam al binnen 50 seconden na opening van de inschrijving binnen en de volgende ochtend om 08.00 uur konden al 100 inschrijvingen genoteerd worden. Door deze ongekende belangstelling was woensdag 21 februari het maximaal aantal inschrijvingen bereikt en is de wachtlijst geopend. Voor degenen die belangstelling hebben om mee te doen, het heeft zéker zin om je op de wachtlijst te plaatsen. Ze kunnen natuurlijk niet garanderen dat dit weer gaat lukken, maar vorig jaar heeft de organisatie nagenoeg alle mensen op de wachtlijst blij kunnen maken met een vrijgekomen startplek doordat iemand alsnog wegens omstandigheden niet mee kon doen.

Via de site www.triatlon-castricum.com kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Inhoudelijke vragen kun je stellen via het contactformulier op de website. De reeds ingeschreven deelnemers bestaan uit 34 procent vrouwen en 66 procent mannen. De jongste deelnemer is 16 jaar en oudste deelnemer is 70 jaar. Van de 270 ingeschreven deelnemers komen er 260 uit de provincie Noord-Holland waarvan 153 uit Castricum, Akersloot en Limmen.