Annette werkt als healer en inspirator

Partnerbijdrage
'Je levenswielen, chakra’s, noem ik ook wel je rechten als mens.'
'Je levenswielen, chakra’s, noem ik ook wel je rechten als mens.' (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Na een lange tijd luisterde Annette eindelijk naar haar roeping om spiritueel bezig te zijn en om anderen hiermee te helpen. “Ik verdiepte mij in reiki, astrologie, energetische massage en aura en chakra healing en tarotkaarten. Zonder die Ki-kracht, goede energie, is er geen leven. Het is goed voor je gezondheid, plezier en zelfbevestiging, dus doen hoe je bent en wat bij je past. Ik vind ook, dat spiritualiteit zeker samen kan gaan met godsdienst.”

Inspiri in Castricum

“Je hebt levenswielen, chakra’s, in je lichaam. Deze noem ik ook wel je rechten als mens. Je vierde/hartchakra bijvoorbeeld helpt om liefde te ervaren en toe te laten, wat ook goed voor je gezondheid is. Je keelchakra helpt om bij een oprechte en sterke manier van jezelf uitspreken/ communicatie. Als je door een bepaald patroon een blokkade krijgt, kan de energie daar niet (goed) stromen.”

Hoe kun je energie gebruiken? 

“Als aura healer/ inspirator werk ik met o.a. Bach bloesems en chakra reiki behandelingen, waarbij kristallen op de chakra’s (energiepunten) komen te liggen. Edelstenen geven 4x zoveel meer (helende) energie af, dan bij een “gewone” reiki behandeling.”

In een leuke pendelcursus leert Annette mensen zelf contact maken met het energieveld. “Heel wat beroemde personen, zoals filosofen, ontdekkers, wetenschappers, uitvinders, kunstenaars en zelfs legercommandanten werken ermee.”

Tarotkaarten zijn qua betekenissen zo opgebouwd, dat ze alle 78 vanuit verschillende invalshoeken kunnen informeren.
Tarotkaarten gebruik je eigenlijk niet om de toekomst te voorspellen. Ze geven wel tendensen en verwachtingen aan op basis van de huidige situatie. Ze kunnen ook advies geven, of inspireren je gewoon! Het is geen toeval dat je bepaalde kaarten pakt.

Tarot training 

Annette “Met tarot kun je jouw intuïtie ontwikkelen. Wist je dat tarot, de Hogere/Goddelijke weg betekent? Het is een fijne en leuke manier om een dieper gesprek te hebben, met jezelf of met een ander.”

Inspiri zit in het Oude Administratiegebouw te Castricum, op het Parnassia terrein. www.inspiri.nl