De Wonderbaarlijke Reis voor mantelzorgers

Partnerbijdrage
Marjolein Baars: theatermaakster en trainer.
Marjolein Baars: theatermaakster en trainer. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Maandag 11 december van 16.00 tot 18.00 uur is er in d’Evelaer Heemskerk een kennismakingsbijeenkomst voor het nieuwe muzikale theaterproject ‘De Wonderbaarlijke Reis. Over verder gaan bij grote veranderingen.’ Theatermaakster en trainer Marjolein Baars (Michael Chekhov Collectief) legt uit wat ze samen met celliste Doris Hochscheid aanbiedt.

Marjolein Baars: “Dit is een training voor (oud)mantelzorgers om te ontdekken hoe invulling te geven aan het veranderde leven. Bij mantelzorgen voor een naaste komt er ontzettend veel op u af. Overbelasting bij mantelzorgers komt bij 1 op de 10 voor. Daarom onderzoeken we: Hoe richt u uw leven (opnieuw) in als uw naaste dementie krijgt, verhuist of is overleden? Hoe houdt u plezier in het leven, samen of alleen? Hoe gaat u om met gemis, schuldgevoel en rouw? Wie reist er met u mee? Neemt u nieuwe routes of blijft u op uw oude pad?”

Het project 

Het project bestaat uit één kennismakingsbijeenkomst, vijf workshops, het bekijken van een theatervoorstelling en een presentatie. Het project is bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met mantelzorgen voor een ander.

Informatie

Meer informatie vindt u op de website: www.uitjezorgijmond.nl. Aanmelden via 0251-207029 of info@uitjezorgijmond.nl