Zomeractiviteiten voor jongeren in Castricum

Sport
Kom gratis suppen deze zomer!
Kom gratis suppen deze zomer! (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Het is weer zomervakantie, tijd om leuke dingen te doen! Deze zomer organiseert Team Sportservice in de eerste en laatste week van de zomervakantie twee verschillende leuke activiteiten voor middelbare scholieren in de gemeente Castricum. Dit wordt super! Ben jij erbij?

Kom gratis skaten en/of suppen deze zomer!

In de eerste zomerweek, dinsdag 19 juli, is er skaten op de skatebaan in Castricum onder leiding van een ervaren skater. Je leert de basistrucjes en de moeilijkere ‘tricks’. Daarnaast leer je verschillende valtechnieken. Heb je dit altijd al willen leren? Dit is je kans! Tussen 16.00 en 17.45 kun jij werken aan je skateskills. Voor deze activiteit is het belangrijk om je eigen skateboard mee te nemen.

Suppen op een megasup

Op dinsdag 23 augustus gaan we het water op bij het Stet in Limmen om te gaan suppen op een MEGA sup. Op een mega sup kun je met maximaal 10 personen tegelijk suppen. Tussen 13.00 en 15.45 gaan er verschillende groepen het water op. Dit wordt hilarisch! Doe jij mee?

Activiteiten zijn voor scholieren

De activiteiten zijn voor alle middelbare scholieren in Castricum. Ben je gevorderd of beginnend skater/supper? Iedereen is welkom. Breng vooral je vrienden, vriendinnen, broers/zussen en buurtgenootjes op de hoogte.

Inschrijven bij Team Sportservice

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan een of twee activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2022 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht en gaat per activiteit en per ronde.

Heb jij vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via wdekker@teamsportservice.nl of bel.: 0251-254740. 

Deze activiteiten zijn georganiseerd in samenwerking met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Castricum.

Kinderen peddelen rond op een sup. (foto: aangeleverd)