Tweede Strand- en Duinloop

Sport
De route leidt je onder andere door de duinen.
De route leidt je onder andere door de duinen. (Foto: Nico Lute)

CASTRICUM - AV Castricum organiseert zondag 3 december de tweede Strand- en Duinloop van het seizoen. 

De start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Castricum aan de Zeeweg 4. Alle routes gaan vooral over onverhard terrein, je loopt door de duinen van Castricum, met soms een deel verhard fietspad. Deze Strand- en Duinloop is een ideale voorbereiding voor de NN Egmond Halve Marathon die Le Champion organiseert op zondag 14 januari.

Jeugdloop

De jeugd kan elke loop kiezen uit een route van 1 kilometer (nieuw), 2 kilometer en 4 kilometer. De start van deze afstanden is 10.15 uur (1 kilometer) en 10.30 uur (2,2 en 4 kilometer). De jeugd tot 16 jaar wordt ingeschreven in de verschillende leeftijdscategorieën die de Atletiekunie hanteert. Als ouders op de 2 kilometer met hun kinderen willen meelopen, kan dat. De organisatie vraagt hen dan wel zich ook in te schrijven en met een speciaal startnummer (buiten competitie). Voor de 1 kilometer is aparte inschrijving door ouders niet nodig. 

Sportieve Pieten 

Speciaal voor de kleinste deelnemers zijn er sportieve Pieten aanwezig bij de start.

Deelnemers van 16 jaar en ouder

Voor de deelnemers van 16 jaar en ouder is er keuze uit 4, 10 en 15 kilometer. De langste route gaat ook over het strand.

De start van de lange afstanden (10 en 15 kilometer) is 11.05 uur. 

Inschrijven via: www.inschrijven.nl. Meer informatie: www.avcastricum.nl/strand-en-duinlopen