Geslaagde Bondsdag voor Turven en Benjamins

Sport
Een Cas-Turf gaat recht op zijn doel, de trylijn af.
Een Cas-Turf gaat recht op zijn doel, de trylijn af. (Foto: Theo Beentjes)

CASTRICUM - Afgelopen zaterdag stond de Castricumse Rugbyclub in het teken van de jonge rugbytalenten tijdens de Bondsdag voor Turven en Benjamins. Maar liefst 32 teams, afkomstig uit alle hoeken van Nederland, verzamelden zich om hun beste spel te laten zien.

Cas RC zelf was goed vertegenwoordigd met maar liefst twee Turventeams en twee Benjaminteams. De Turven speelden enthousiast tagrugby, terwijl de Benjamins al tackelen, wat met veel plezier gedaan wordt. Onder een stralende zon en met een groot publiek langs de zijlijn, heerste er een gezellige en sportieve sfeer op het veld. De jonge spelers toonden hun talent en enthousiasme, wat resulteerde in leuke wedstrijden en mooie acties.

Naast de sportieve prestaties was er ook ruimte voor de kinderen om benodigdheden en leuke hebbedingetjes aan te schaffen bij de kraam van Rugby Unlimited. De baktafel, waar ouders lekkernijen verkopen voor de clubkas van de jeugd, werd dit keer aangevuld met taarten gesponsord door de Roset.

Cas RC kijkt terug op een geslaagde dag waarbij niet alleen sportieve prestaties, maar vooral plezier en samenhorigheid centraal stonden. Met zoveel talent en passie belooft de toekomst van het Nederlandse rugby veel goeds.

Wil jouw kind ook rugby proberen? Mail dan naar jeugd@casrc.nl en kom meetrainen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding