Expositie in De Kemphaan: Onder de Huid 2

Uit
Werk van Truus Diemeer.
Werk van Truus Diemeer. (Foto: aangeleverd)

DE WOUDE - Coby Mulder, Truus Diemeer en Gerco Mulder exposeren 2 en 3 juli weer in het kerkje De Kemphaan op De Woude. Iedereen van harte welkom!

Keramiste Coby Mulder werkt veelal met soepele platen klei, waardoor de klei mede het eindresultaat helpt bepalen. Erosie en vergankelijkheid spelen altijd een rol in de werkstukken. Coby heeft haar atelier in Krommenie.

De tekst loopt door onder de foto


Werk van Coby Mulder. (Foto: aangeleverd)

Truus Diemeer maakt werken in klei. Haar beelden zijn hol opgebouwd met verschillende kleuren klei, veelal mensfiguren. Niet de menselijke anatomie is het belangrijkste maar eenvoud, ontroering en uitdrukking. Truus werkt in Krommenie.

Gerco Mulder, woonachtig in Zwolle, is schilder. Zijn werk is veelal abstract. Hij laat zich intuïtief leiden door de natuur en zijn gevoel.

De tekst loopt door onder de foto

Abstract werk van Gerco Mulder. (Foto: aangeleverd)

Bij alle drie de kunstenaars gaan de voorstellingen verder dan het uitbeelden van de werkelijkheid. Daaraan draagt de schilderachtigheid van de klei objecten, het ongepolijste element in de schilderijen zeker bij en verklaart daarmee de titel ‘Onder de huid 2’.

Het kerkje De Kemphaan op De Woude is beide dagen geopend van 12.00- 17.00 uur.

Werk van Coby Mulder.