Zware mishandeling Asmanweg: getuigen gezocht

112-nieuws
Stockfoto Ende Media
Stockfoto Ende Media (Foto: Ende Media)

De politie onderzoekt een zware mishandeling die op dinsdag 11 oktober op de Asmanweg plaatsvond. Een 16-jarige jongen raakte hierbij gewond. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen. 

De 16-jarige jongen liep omstreeks 14.25 uur op de Asmanweg naar de tramhalte Loosduinseweg. Bij de halte zag hij dat een man en een vrouw ruzie maakten. De jongen probeerde de ruzie te sussen, maar de man begon tegen de jongen te schreeuwen. De jongen liep vervolgens weg. 

Terwijl de jongen wegliep in de richting van tramhalte Monstersestraat, werd hij van achteren plotseling hard geschopt. Daardoor viel hij voorover op straat. Toen hij overeind probeerde te komen, zag hij dat de man die hij eerder bij de tramhalte aangesproken had naast hem stond. Terwijl de 16- jarige jongen nog op de grond lag, schopte de man hem hard tegen zijn hoofd. De vrouw hield de man tegen toen hij hiermee door wilde gaan. De jongen zag op dit moment kans om op te staan, waarna hij wegliep naar de tramhalte Monstersestraat. Hij is later voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

Signalementen

Van de man, die met een Oost Europees accent sprak, is het volgende signalement bekend:

Ongeveer 1.85 meter lang Naar schatting 25 jaar oud Blanke huidskleur Bruine stoppelbaard Lichtgrijze joggingsbroek Lichtgrijze trui of lichtgrijs vest Donker gekleurde schoenen

Van de vrouw, die met hetzelfde accent sprak, is het volgende signalement bekend:

Zo’n 1.70 meter lang, rode jas Donkere broek

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u op dinsdag 11 oktober iets opvallends gezien in de omgeving van de Asmanweg? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Via de onderstaande actieknoppen kunt u contact met ons opnemen.