Gewonde na schietpartij Wateringse Veld Den Haag

112-nieuws
Gewonden naar schietpartij Wateringse Veld
Gewonden naar schietpartij Wateringse Veld (Foto: Regio15 )

Op de Laan van Wateringse Veld in Den Haag heeft woensdagmiddag een schietincident plaatsgevonden. Een politiewoordvoerster heeft bevestigd aan Omroep West dat er een persoon is neergeschoten. De verdachte is op de vlucht geslagen op een zwarte scooter.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van politievoertuigen. Een deel van de Laan van Wateringse Veld, ter hoogte van de Dublinweg, is afgezet met rood-wit lint.

Verderop, ongeveer vijfhonderd meter verderop op de Treslonglaan, voert de politie onderzoek uit. Hier wordt sporenonderzoek verricht bij een busje van een bouwbedrijf. De politiewoordvoerster heeft bevestigd dat dit onderzoek verband houdt met het schietincident.

Dit incident volgt op een dodelijke schietpartij in de wijk Wateringse Veld twee weken geleden. Op 28 augustus werd Ibrahim Demir op straat doodgeschoten. Een 22-jarige verdachte zit vast in verband met deze zaak; hij werd gearresteerd in een vliegtuig dat op het punt stond naar Turkije te vertrekken.