Schietpartij in Haags stadsdeel Ypenburg

112-nieuws
Schietpartij in Haagsche stadsdeel Ypenburg
Schietpartij in Haagsche stadsdeel Ypenburg (Foto: Regio15)

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 oktober heeft zich een schietincident voorgedaan in de Koolwitjelaan, gelegen in het Haagse stadsdeel Ypenburg. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Bij woning staan meerdere pionnen met daaronder hulzen. De straat is grotendeels afgezet. Agenten hebben de straat doorzocht op zoek naar bewijsmateriaal en mogelijke inslagpunten, maar het is niet duidelijk of ze iets hebben gevonden.

In eerste instantie werden meerdere ambulances en het traumateam (MMT) opgeroepen, maar bij aankomst bleek dat er geen slachtoffers waren. De ambulances hoefden niet in actie te komen, en het MMT werd geannuleerd.

Er stond ook een onherkenbare politieauto met zwaailicht op het dak en een “stop” / “politie” bordje in de straat op een ongebruikelijke manier. Het is niet bekend of deze auto op enigerlei wijze betrokken was bij het incident. Enkele bewoners die naar buiten kwamen om te kijken, gaven aan niets gehoord te hebben. Ze beschouwen de straat verder als rustig.