UPDATE

Politie zoekt getuigen mogelijke ontvoering in Den Haag nabij Wateringen

112-nieuws
Lakshan is voor het laatst gezien op zondag 26 november rond 10.30 uur in de omgeving van de Vigelandstraat.
Lakshan is voor het laatst gezien op zondag 26 november rond 10.30 uur in de omgeving van de Vigelandstraat. (Foto: Politie.nl)

Eerdere berichtgeving:

De politie in Den Haag is dringend op zoek naar Lakshan Navaradnam, een 27-jarige man uit Den Haag, die mogelijk tegen zijn wil wordt vastgehouden. Het onderzoeksteam houdt rekening met een mogelijke ontvoering en vraagt getuigen om hulp. Lakshan is voor het laatst gezien op zondag 26 november rond 10.30 uur in de omgeving van de Vigelandstraat.

Op die zondagmiddag is zijn vermissing gemeld bij de politie. Naar aanleiding van de zorgwekkende verdwijning is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart onder leiding van een officier van justitie. Het team onderzoekt diverse scenario’s om de situatie te verhelderen.

Volkswagen Polo

Er is veel onduidelijkheid over de gebeurtenissen van afgelopen zondag. Lakshan heeft zijn woning aan de Vigelandstraat in Den Haag verlaten in een zwarte Volkswagen Polo met kenteken X-254-GJ, die nog niet is teruggevonden.

De zaak kreeg dinsdagavond 28 november aandacht in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht op NPO2, vanaf 20.35 uur. Herhalingen van de uitzending zijn gepland voor woensdag 29 november op NPO2 vanaf 13.20 uur.

Oproep

De politie doet een dringende oproep aan getuigen die informatie hebben over de gebeurtenissen rondom de Vigelandstraat op zondag. Mensen die weten waar Lakshan zich bevindt, zijn auto hebben gezien of meer weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Informatie kan ook worden gedeeld via het online opsporingstipformulier.