aangeboden door B&S Media

Meer klanten voor jouw bedrijf in Den Haag?

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Als de Coronacrisis ons één ding heeft geleerd, is dat het volgende: ondernemingen kunnen niet meer zonder internet. Sterker nog: de meeste Nederlanders vinden via dit medium bijna alle bedrijven waar ze klan vant worden. Een goede zichtbaarheid in deze digitale wereld is dan ook essentieel. De specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen jou door jouw organisatie beter onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Online. Namelijk door hoog in Google vertoond te worden. Ga jij de uitdaging aan? 

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Als ondernemer in Den Haag heb je het vast wel opgemerkt: steeds vaker vindt de eerste kennismaking met klanten op het internet plaats. Op social media. Op jouw website. Het is dus belangrijk dat je hier zichtbaar bent. Dit doe je door online marketing toe te passen. SEO is daar een onderdeel van. Dit vakgebied richt zich op het doorvoeren van aanpassingen in  jouw website waardoor het algoritme van Google deze hoger in zijn rangorde plaatst. Ofwel: hoger in de organische zoekresultaten. 

Bovenin de zoekresultaten van Google (of andere zoekmachines) getoond worden, kent natuurlijk de nodige voordelen. Je ontvangt namelijk meer bezoekers, die zich elk kunnen ontpoppen tot leads en vervolgens: klanten. Geen wonder dat SEO in Den Haag een steeds grotere rol begint te spelen. 

De pijlers van B&S Media

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met online marketing - ook in Den Haag. Daarin speelt SEO een belangrijke rol. B&S Media Internetmarketing biedt binnen hun pakket tal van werkzaamheden aan, waaronder: 

Zoekwoordonderzoek

Om jouw doelgroep te kunnen bereiken, moet je eerst weten welke termen zij gebruiken om jouw product of dienst in Google te vinden. Daarom voeren de SEO-specialisten van B&S Media eerst een zoekwoordonderzoek uit. 

Technische analyses

Ook aan de technische kwaliteiten van een website worden eisen gesteld. Denk hierbij aan de toegankelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je bij B&S Media SEO afneemt, voeren zij verschillende technische analyses uit. 

On-page optimalisaties

Ook de bestaande pagina’s kunnen geoptimaliseerd worden. Denk aan het verwerken van de juiste zoekwoorden, het invoegen van ALT-titles en het vullen van meta descriptions. De specialisten van B&S Media lopen jouw pagina’s allemaal na.  

Content-optimalisaties

Als ondernemer is het belangrijk dat je de taal van jouw doelgroep spreekt. Dit geldt ook voor SEO. De tekstschrijvers van B&S Media verwerken relevante zoekwoorden in jouw content. Zo kunnen potentiële klanten jouw aanbod makkelijker vinden.