Inschrijving CPC Loop Den Haag geopend

Algemeen
Speciaal voor deze editie wordt de CPC4ALL georganiseerd. Door kortere afstanden in het programma op te nemen kan iedereen meelopen.
Speciaal voor deze editie wordt de CPC4ALL georganiseerd. Door kortere afstanden in het programma op te nemen kan iedereen meelopen. (Foto: )

Sinds gisteren, dinsdag 12 november, is het mogelijk om in te schrijven voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag. Op zondag 8 maart wordt het startschot worden gelost voor de deelnemers aan de NN Halve Marathon, 10 kilometer loop, 5 kilometer loop en de Triodus Jeugdlopen 2,5 kilometer en 1 kilometer.

Den Haag - Het parcours leidt deelnemers vanaf het Malieveld richting de Pier van Scheveningen en terug. Speciaal voor deze editie wordt de CPC4ALL georganiseerd. Op de vrijdagavond voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag vindt de derde editie van de City Pier Night Walk plaats. De deelnemers wandelen 6 of 12 kilometer in het donker van het Malieveld naar de Pier van Scheveningen. De route gaat langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee wandelen. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan UNICEF of een UNICEF actiepagina aanmaken. De opbrengst gaat naar onderwijs voor kinderen op de vlucht in Syrië en omgeving. Inschrijven voor de NN CPC Loop Den Haag 2020 en de City Pier Night Walk kan vanaf vandaag.