Cool Event feestelijk geopend

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )


Haagse singer-songwriter Tim Akkerman gaf zondag samen met presentator en rasentertainer Fred Zuiderwijk, Arjen Dubbelaar van Groep de Mos, organisator Damiano D’Alba en pinguïn-mascotte Rico het officiële startschot van Cool Event Scheveningen 2018-2019. Met de opening op 1 december van de ijssculpturenexpositie ‘Ice Expo’ en de 30 meter lange roetsjbaan is het winterparadijs op Scheveningen compleet. De twaalfde editie van Cool Event vindt plaats tot en met 20 januari.

Den Haag - De kick-off van Cool Event markeert de start van het winterfestijn op Scheveningen. Damiano D’Alba, organisator Cool Event: “We zijn onwijs blij dat we ook dit jaar winters Scheveningen op de kaart kunnen zetten. Op de zojuist geopende overdekte schaatsbaan voor het Kurhaus kan jong en oud iedere dag schaatsen. Met straks de opening van de 30 meter lange Roetsjbaan en de Ice Expo is dé Winter Experience aan de Haagse kust compleet. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de ideale plek om na te genieten van alle winterse activiteiten. We kijken uit naar de gezellige maanden bij Cool Event.”

Winterparadijs
Cool Event Scheveningen tovert iedere winter de Haagse badplaats om tot winterparadijs met een schaatsbaan op het Kurhausplein, expositie met ijssculpturen op het strand en een roetsjbaan van ijs op de boulevard naast De Pier. Onder leiding van organisator Damiano D’Alba en zijn team slaan Haagse en Scheveningse ondernemers jaarlijks de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken.