Royal Christmas Fair is open

Algemeen
Foto: Anne de Rijk Fotografie
Foto: Anne de Rijk Fotografie (Foto: )

Den Haag - Wethouder Karsten Klein heeft vrijdagmiddag al weer de vierde editie van de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout geopend.Dit eerste weekend vind je ter hoogte van Escher in het Paleis ook de Royal Kinder Kerstmarkt.

Den Haag - Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december kunnen bezoekers zich onderdompelen in een sprookjesachtige kerstwereld die wordt omlijst door de statige panden van het Lange Voorhout. Zo’n honderd kraampjes verkopen typische kerstproducten en winterse lekkernijen. Twinkelende lichtjes, glühwein en winterse lekkernijen, een wintertuin, bezoekjes van de Kerstman en diverse optredens maken de kerstsfeer compleet.

Programma

De Kerstman brengt dagelijks een bezoek aan de Royal Christmas Fair, maar er zijn ook veel andere activiteiten. Bezoekers worden getrakteerd op de mooiste kerstverhalen, de bekendste kerstliedjes en bijzondere dans-, muziek- of theatervoorstellingen. Op een speciaal podium en verspreid over de markt vinden optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers. Het complete programma is te vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/royalchristmasfair

De Royal Christmas Fair vindt plaats  tot en met zondag 24 december. De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur (op 24 december tot 19.00 uur). De entrees bevinden zich bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).