Een duurzaam krukje meteen verrassende twist

Algemeen
Of je de Dutch Design Chair nu gebruikt als nachtkastje, bijzettafel of kruk, met de frisse prints is het in elke ruimte een blikvanger.
Of je de Dutch Design Chair nu gebruikt als nachtkastje, bijzettafel of kruk, met de frisse prints is het in elke ruimte een blikvanger. (Foto: )

Na het succes van de Storage Boxen en op verzoek van vele fans, blaast Dutch Design Brand de bekende Dutch Design Chairs nieuw leven in. Met drie verrassende prints zijn de kartonnen krukjes terug van weggeweest. Maak kennis met de eigentijdse collectie van het lifestylemerk.

Met de krukjes Japanese Blossom, Flowers en Back to the 60’s geef je in een handomdraai een saaie ruimte extra sfeer. Het maakt niet uit of je de Dutch Design Chair gebruikt als nachtkastje, bijzettafel of kruk, want met de frisse prints is het in elke ruimte een blikvanger. Met de nieuwe prints is er voor iedereen een match te vinden. Zo komt het Flowers krukje zowel in een klassiek als trendy interieur perfect tot zijn recht. De print is gebaseerd op de bekende stillevens uit de 17e eeuw. Op het design komt een bos met prachtige veldbloemen opnieuw tot bloei en haakt Dutch Design Brand in op de trend waarbij oude meesters opnieuw een podium krijgen. Houd je het graag rustig? Met de frisgroene bamboebladeren en bloeiende bloesem van de Japanese Blossom creëer je een serene sfeer in huis. Ben jij meer op zoek naar een retro design? Ga dan Back to the 60’s. De geometrische patronen en uitgesproken kleuren op deze kruk brengen je terug naar de sixties en seventies.