Kerst-actie BOL samen met Nationaal Ouderenfonds

Algemeen
Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) gaat een deel van de ouderen in de wijk verrassen met een feestelijke kerstbox. Foto: pr
Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) gaat een deel van de ouderen in de wijk verrassen met een feestelijke kerstbox. Foto: pr (Foto: )

Vrijwilligers van Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) gaan meerdere van de ouderen in de wijk verrassen met een feestelijke kerstbox. Helaas zijn er niet voldoende kerstboxen om een ieder van een kerstdoos te voorzien.

Vandaar dat in samenwerking met Ouderenzorg Voorwelzijn en Gezondheidscentrum Leidschenveen een lijst is gemaakt van ouderen die als eerste in aanmerking zouden moeten komen voor een gezellige kerstbox. Er moesten keuzes gemaakt worden en gekeken is naar hen, die een zeer zwaar jaar achter de rug hebben of om een andere reden echt een steuntje verdienen.

Dit jaar worden duizenden ouderen in Nederland verrast met een kerstbox aan de deur, waaronder ouderen in Leidschenveen en Ypenburg. In de box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken. Iets lekkers, een cadeautje, een persoonlijk geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow. De vrijwilligers van BOL kunnen op veilige afstand de box bezorgen en maken een praatje om op deze manier de ouderen een hart onder de riem te steken.

BOL dankt haar vrijwilligers en iedereen die meewerkt of meegewerkt heeft aan deze actie.

Het Nationaal Ouderenfonds in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam voelt.