Uit Het Gareel Festival op drie plekken in de stad

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Uit Het Gareel)

Werk van lokaal talent is zaterdag 16 oktober te zien op verschillende plekken in Den Haag. De vierde editie van het gratis Uit Het Gareel Festival biedt die dag tien Haagse kunstenaars een podium. Hun werk is te zien in The Grey Space in the Middle, Z?ta en Paardcaf?.

Op elke locatie is ook muziek, verzorgd door dj’s en bands. In The Grey Space in the Middle wordt het muziekprogramma verzorgd door Studio Mammoet, in het Paardcaf? heeft 3 voor 12 Den Haag een programma met livebands neergezet, in Z?ta komt Haagse DJ Lewie draaien.

De grote opening van Uit Het Gareel is zaterdag 16 oktober om 19.00 uur in the Grey Space in the Middle. Na de opening start een kunsttour waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. De tour gaat langs alle locaties waarbij de kunstenaars wordt gevraagd toelichting te geven op hun kunstwerken. Tijden festival: 19:00 – 00:00.

Op zondag 17 oktober wordt het festival afgesloten met een grote groepsexpositie in The Grey Space in the Middle. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Muziek wordt verzorgd door Espresso Records en vijf dj’s.