Inside Out voor jongeren tijdens kerstvakantie

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Voor het tweede jaar op rij wordt december niet de feestmaand waar jongeren op hoopten. De beperkende maatregelen door corona hakken er flink in. Daarom komt de gemeente samen met andere organisaties in de stad weer met een online programma tijdens de kerstvakantie.

Onder de noemer ‘Winterprogramma Den Haag Inside Out’ vinden activiteiten plaats van 27 tot en met 31 december. Vanuit een studio aan de Pier op Scheveningen worden alle online programma’s opgenomen en gestreamed. Het is een divers aantrekkelijk programma die live of later bekeken kunnen worden. Van maandag tot en met vrijdag kan iedereen tussen 17.00 tot 22.00 uur kijken naar een keur van diverse artiesten. Van leuk tot leerzaam. Zo verzorgt PIP Den Haag een hilarische nieuwsshow, en is Culture Club 4 U weer van de partij met een late night show met panelgesprekken en een rad van fortuin. De populaire bingo van Stagehuis Schilderswijk vindt alle dagen plaats. Kaarten voor de bingo kunnen via het buurthuis van elk stadsdeel opgehaald worden.

Er is ook ruim aanbod van dans, rap battles en muziek. En tijdens een challenge dagen bekende artiesten en influencers elkaar uit. Ook tijdens deze challenge zijn prijzen te verdienen. Zelfs een doe-het-zelf-kookprogramma maakt onderdeel uit van het Winterprogramma Den Haag Inside Out waarbij jongeren worden uitgedaagd thuis de recepten te maken.

Elke dag kent een vaste programmering waarbij inhoud en gasten vari?ren. De complete programmering van ‘Winterprogramma Den Haag Inside Out’ is te vinden op www.denhaaginsideout.nl en via de social media @denhaaginsideout.