Ingezonden bericht: Wat zijn de beste designermerken voor herenschoenen?

Algemeen
Afbeelding

Wist je dat de wereldwijde schoenenmarkt in 2017 werd gewaardeerd op 222,4 miljard Amerikaanse dollars? Dat zijn veel schoenen! Sneakerheads, mensen die helemaal gek zijn op dure sneakers van vooral Nike en Adidas, en de andere schoenenmarkten zijn tegenwoordig groter dan ooit. Ben je op zoek naar nieuwe designerschoenen om je outfits in 2022 naar een hoger niveau te tillen? Het is dan zeker een aanrader om een keer te kijken naar de Antony Morato schoenen, al zijn dan onderstaande merken ook zeker goede opties voor heren. De schoenen van deze ontwerpers zullen helaas wel veel geld kosten, maar dat zijn ze volgens velen waard!

Givenchy

Givenchy sneakers zijn tegenwoordig erg populair. Givenchy maakt al sinds 1969 herenkleding en combineert maatpakken met sportieve streetwear. Vandaag hebben we trendy sneakers en meer. Sta je op het punt om nieuwe Givenchy sneakers te kopen? Check dan de lichte sneakers van Givenchy. Dit zijn iconische items in de modewereld en enkele van de beste designerschoenen voor heren. Draag ze dus ook beslist niet als je een douche cabine plaatst in je badkamer!

Balenciaga

Balenciaga is wereldwijd een populair merk. Hun sneakers zijn de afgelopen jaren populair geworden en zijn over de hele wereld topstijlen geworden. Een van hun stijlen is de chunky sneaker. De Triple S Balenciaga-sneaker heeft geholpen om stevige schoenstijlen populair te maken. Ze hebben de neiging om hun stijlen zeer modern en fris te houden en cre?ren vaak nieuwe trends voor de rest van de industrie om te volgen.

Tom Ford

Mensen kennen Tom Ford-pakken, maar ken jij ook de herenschoenen van Tom Ford? Deze designer schoenen maken van dit merk een geweldig allround designer merk voor heren. Tom Ford staat bekend om zijn oog voor detail en de designerschoenen zijn daarop geen uitzondering. Kleed Tom Ford-sneakers omhoog of omlaag voor een detailgedreven designerlook die niet zal teleurstellen, wat voor elke man een aanrader is.

Gucci

Gucci-sneakers bieden een volledig scala aan stijlen, kleuren en functies. Als je op zoek bent naar zowel kleur als design, dan is een Gucci-sneaker misschien iets voor jou. Gucci biedt ook klassieke low-key sneakerontwerpen. Als je op zoek bent naar een grote verscheidenheid aan sneakers, dan is Gucci een goede instap in de wereld van designer sneakers voor heren.

Christian Louboutin

Veel mensen kennen Christian Louboutin damesschoenen met hun beroemde rode zolen. Maar Christian Louboutin heeft ook populaire designer schoenen voor heren, wat menig Nederlander niet weet. Deze rode zolen kun je ook op je herenschoenen krijgen, zodat je een iconische modieuze schoen hebt. Een Christian Louboutin-schoen zal elke man of vrouw helpen zich te onderscheiden van de massa.

Saint Laurent

Ben je op zoek naar een klassieke witte sneaker om bij al je favoriete outfits te dragen? Het Franse merk Saint Laurent is een geweldig designer merk voor deze look. Deze sneakers hebben een strakke look en zijn gemaakt van de beste materialen. In een mooi ontworpen Saint Laurent sneaker zul je altijd gespot willen worden door anderen!