Parkeergarage onder Amare geopend

Algemeen
Er zijn nu 206 parkeerplaatsen en er komen er nog 50 bij.
Er zijn nu 206 parkeerplaatsen en er komen er nog 50 bij. ((Foto: Q-Park ))

Q-Park Spui heeft onlangs haar poorten geopend. De uitgebreid gerenoveerde parkeergarage is onder het onlangs geopende Amare gevestigd en sluit qua beleving en uitstraling aan bij dit Haagse huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting. Amare is onder andere de thuisbasis voor het Zuiderstrandtheater, het Koninklijk Conservatorium, het Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest.

“De parkeergarage is vijf jaar gesloten geweest”, legt Fred Wilkes, directeur Business Development Q-Park Nederland uit. “De locatie is nu onder het Q-Park merk gebracht, waarbij we met een uitgebreide renovatie fors geïnvesteerd hebben in de kwaliteit en uitstraling ervan. Het is echt een hele fraaie parkeergarage geworden.”

In Q-Park Spui zijn 206 parkeerplaatsen, waarvan drie voor minder-validen. Ook zijn er tien laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Als het Danstheater-deel van Amare wordt opgeleverd, komen er nog eens 50 parkeerplaatsen bij. Ook wordt er nog gewerkt aan een inrit en voetgangersingang aan het Spui, waardoor de parkeergarage nog makkelijker bereikbaar is.