Faust Theaterschool start weer met theaterlessen op twee locaties in Den Haag

Algemeen
Bij de lessen staat plezier voorop.
Bij de lessen staat plezier voorop. (Foto: Faust Theaterschool)

Faust Theaterschool start in april weer met theaterlessen. Dat gebeurt op twee llocaties: het Koorenhuis in het centrum van Den Haag en in  buurthuis Wings aan de Mozartlaan in Loosduinen.


De docenten gaan met kinderen, jongeren en volwassenen aan de slag met behulp van de speciale LIFE-methodiek. LIFE staat voor Lef, Inspiratie, Fantasie en Energie: de uitgangspunten voor alles lessen van de Haagse Theaterschool Faust.
De lessen zijn geschikt voor zowel de beginner als gevorderde speler. Cursisten worden uitgedaagd om hun eigen talenten en grenzen op te zoeken. Daarbij staat plezier altijd voorop, aldus de Haagse oprichter van de school, Quinten-Faust Rijnja. “Zeker in deze tijden vol onzekerheden is het heel prettig om af en toe in een veilige setting even op een prettige en laagdrempelige manier uit te zoeken waar je nou eigenlijk goed in bent.” Naast lessen in toneel, waar improvisatie centraal staat, wordt er ook aandacht besteed aan stem en beweging. De lessenserie wordt afgesloten met een presentatie. De groepen zijn opgedeeld op leeftijd. Het is mogelijk om eerst een proefles te volgen.

Open huis in het Koorenhuis op woensdag 23 maart en op zaterdag 26 maart in Wings. Meer informatie: www.theaterschooldenhaag.com