Lieve Sebas zoekt schoot om op te liggen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Dierenambulance Den Haag )

Wie op zoek is naar een schootkat moet echt even verder lezen. Sebas is er namelijk zo één. Hij is gek op kriebeltjes rond zijn kopje, borstelbeurtjes en...op schoot zitten.

En dan te bedenken dat deze lieverd voorheen op straat leefde. Omdat een mevrouw die hem al een tijdje eten gaf, zich ernstig zorgen maakte belandde hij in het Dierenhospitaal van de Dierenambulance Den Haag e.o. Sebas leek ziek, maar na een grondige inspectie van de dierenarts bleek er niets aan de hand te zijn. Wel werd hij ontvlooid en ontwormd. Sebas onderging het allemaal zonder problemen.
In de zomer vond Sebas het niet zo heel erg om 24 uur per dag buiten te zijn. Hij heeft het dan druk met de vogels, de vlinders, de andere katten en er zijn overal wel bankjes en kussentjes om lekker zacht te dutten. Maar zo in de winter vond Sebas het buiten niet leuk. Jaloers keek hij door de ramen. Ook hij wilde weer een warm thuis, een eigen mand, en lief personeel dat hem borstelt, aait en spelletjes met hem doet.
In het Dierenhospitaal komt hij in dat opzicht helemaal aan zijn trekken. Menig schoot is onveilig met dit lieve ventje in de buurt, melden de vrijwilligers. En ook al vindt hij de bezoekjes aan de dierenarts niet leuk, hij laat zich gedwee onderzoeken.

Kortom, Sebas is lief én makkelijk. In de zomer gaat hij graag naar buiten en dus wil hij graag een huis mét tuin. Of hij met andere katten overweg kan is niet bekend. Sebas krijgt geen speciaal voer en de vrijwilligers bij de Dierenambulance schatten in dat hij prima met kinderen ouder dan tien jaar overweg kan. Interesse in deze gecastreerde kater die ongeveer zes jaar oud is? Ga dan naar de website dierenambulancedenhaag.nl en vul onder zijn verhaaltje het formulier in of bel naar 070 – 3282828.