Win kaarten voor Kingsworld Den Haag!

Algemeen
Dave Roelvink is één van de topacts tijdens het koningsdagfestival in Den Haag.
Dave Roelvink is één van de topacts tijdens het koningsdagfestival in Den Haag. (Foto: Robin Leltz)

Heb jij zin in een mooi feestje op Koningsdag? Dan hebben Kingsworld Den Haag en De Posthoorn goed nieuws voor je!

Met bekende namen als Mart Hoogkamer, Bizzey, Emma Heesters, $hirak, Oer-Hagenezen Outsiders & The Darkraver, Mula B, La Fuente, Mike Peterson, Critical Mass en Dave Roelvink op het programma wordt het bekende Koningsdagfestival op 27 april in het Zuiderpark een megafeest.

Het festivalterrein is verdeeld in drie gebieden. Op het hoofdpodium staan de grote nationale artiesten van dit moment. Daarop maakt Bizzey die niet weg te denken is uit de vaderlandse hiphop scene en ontelbare megahits op zijn naam heeft staan maakt, zijn opwachting. Emma Heesters scoorde samen met Rolf Sanchez een megahit. Ook zij is 27 april van de partij in het Zuiderpark, net als Mula B. Top producer en DJ, $hirak, La Fuente, de rapper Priceless, en Dave Roelvink verzorgen ook optredens op de Mainstage.

Op het tweede podium met de toepasselijke naam ‘Huis van Oranje’ staan Nederlandstalige top artiesten geprogrammeerd. Mart Hoogkamer, bekend van zijn nummer één hit ‘Ik ga zwemmen’ en Django Wagner maken hun opwachting op dit podium. Ook John West, de Haagse volkszanger Rein Mercha en Hagenaar Mike Peterson treden op.

Dit jaar staat de derde area helemaal in het teken van de foute jaren 90. Critical Mass die in 1996 met onder andere ‘Burnin’ love’ wekenlang hoog in de Nederlandse top 40 stonden treedt op, The Darkraver trekt al zijn 90’s platen uit de kast.

Kaarten

Ga voor tickets en de volledige line up naar: www.kingsworlddenhaag.nl of check de sociale mediakanalen van Kingsworld. Liever gratis kaarten? Mail dan naar actie@uitgeverijwestmedia.nl en vertel waarom JIJ deze kaarten zou moeten winnen!