Rapper Donnie komt met special guests naar Parkpop

Algemeen
Afbeelding
(Foto: pr)

Donnie treedt zondag 12 juni op tijdens de 40ste editie van Parkpop op het Malieveld. De Amsterdamse rapper neemt als special guests niemand minder dan Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal mee.

Daarmee is het programma voor het hoofdpodium van Parkpop compleet. Eerder werden al UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje aangekondigd. Het gratis festival vindt dit jaar plaats op het Malieveld op zondag 12 juni.

Frans Duijts

Donnie kende de afgelopen jaren grote successen dankzij zijn virale samenwerkingen met Nederlandstalige artiesten. Met Frans Duijts scoorde hij de megahit ‘Frans Duits’, waarop ook snel ‘Bon Gepakt’ (ft. René Froger) en de recente hit ‘Bieber Van De Kroeg’ met Mart Hoogkamer volgden. Ook buiten de muziek heeft Donnie een goed jaar achter de rug: zo presenteerde hij op Prime Video zijn eigen programma ‘Donnie op de Monnie’ waarin hij zich onderdompelt in de levensstijl van rijke mensen die, vaak al op jonge leeftijd, een enorm fortuin hebben opgebouwd. Donnie’s eigen cv wordt alsmaar indrukwekkender, en op 12 juni wordt daar een nieuwe mijlpaal aan toegevoegd: een grootse show op Parkpop!

Line-up

Andere artiesten die tijdens Parkpop optreden zijn: UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje

Tijd: 12:00 – 23:00 uur. Parkpop is gratis toegankelijk.
Meer informatie over dit festival op: parkpopthehague.nl