Flinke ravage bij ongeval op de Lippe-Biesterfeldweg Den Haag

Algemeen
Ravage en auto op z'n kop bij ongeval op de Lippe-Biesterfeldweg
Ravage en auto op z'n kop bij ongeval op de Lippe-Biesterfeldweg (Foto: Regio15 (Donny Kooistra))

Een flinke ravage waarbij een auto op z’n kop terecht is gekomen bij een nachtelijk ongeval op de Lippe-Biesterfeldweg.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Onder andere brandweer, politie, een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam werden gealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een auto op z’n kop terecht gekomen te zijn. De hulpdiensten keken gek op toen zij niemand aantroffen in en bij het voertuig. De automobilist bleek er vandoor te zijn.

Bij het ongeval is de automobilist eerst tegen een aantal verkeersborden gereden en vervolgens is de auto op z’n kop tot stilstand gekomen. Bij het ongeval zijn diverse verkeersborden, palen en straatstenen kapot gegaan. 

Na ruim vijftien minuten kwam de automobilist terug en daarop is hij onderzocht door personeel van de ambulancedienst. Zij hebben besloten om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren voor verder onderzoek.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Wel laten omstanders weten dat het voertuig met hoge snelheid heeft gereden. 

Er waren geen andere partijen bij het ongeval betrokken. De auto is total-loss en een bergingsbedrijf gaat deze meenemen.