Weer gewapende overval op juwelier aan de Dierenselaan

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Daan van den Ende)

Donderdagmiddag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een juwelierszaak aan de Dierenselaan. 

De overval vond omstreeks tien over twaalf plaats op ‘Diva Gold Juweliers’. De politie kwam ter plaatse en heeft een Plaats Delict (PD) afgezet. 

Er werd na de overval een Burgernet bericht verzonden. Daarin werd opgeroepen om uit te kijken naar vier verdachten, gekleed in het zwart, tussen de 17 en 20 jaar oud, die zouden zijn weggerend in de richting van de La Reyweg.

Of er buit is gemaakt bij de overval is niet bekend. Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) doen uitgebreid onderzoek. 

In de winkel is er veel overhoop gehaald en ligt er een tas. Mogelijk dat er een worsteling bij de overval heeft plaatsgevonden. Een personeelslid is gewond geraakt.

De juwelier aan de Dierenselaan wordt geplaagd door criminelen. Op 14 april jl. werd er op diezelfde juwelier ook al een overval gepleegd. De juwelierszaak, ATA Diamonds, die destijds daar was gevestigd werd op dinsdag 4 januari 2022 getroffen door een ramkraak en ook op woensdag 12 mei 2021 werd de juwelier het slachtoffer van een ramkraak. Hierbij werd de auto waarmee de ramkraak werd gepleegd voor de deur in brand gestoken zo meldt Regio15.nl.