Urban Trail Den Haag voert dit weekend langs én door verrassende hotspots

Algemeen
De start is op de Lange Vijverberg en de finish op de Lange Voorhout in Den Haag.
De start is op de Lange Vijverberg en de finish op de Lange Voorhout in Den Haag. (Foto: pr)

De vijfde editie van de KLM Urban Trail Den Haag vindt zondag 3 juli plaats. De jubileumeditie belooft een feest te worden met mooie hotspots, waaronder de Grote Kerk en Pathé Buitenhof.

“Het blijft gaaf om al die enthousiaste lopers te zien genieten op de bijzondere locaties tijdens de KLM Urban Trail Series. Hoe vaak krijg je nu de kans om hard te lopen door de Grote Kerk? Het geeft op zondag naar de kerk gaan toch een andere betekenis”, zegt Joris van Veen van organisator Golazo.

Twaalf locaties

Parcours De KLM Urban Trail Den Haag voert langs twaalf unieke locaties in de Hofstad. “De Urban Trail is op zichzelf al bijzonder, maar de muzikale verrassingen op het parcours maken het helemaal af. Wat die muzikale verrassingen inhouden? Dat houden we graag nog even geheim.”

Toegankelijk voor iedereen 

De KLM Urban Trail Den Haag is een toegankelijke run over ongeveer 5 of 10 kilometer waarbij plezier op de eerste plaats staat. Sportievelingen ontdekken op een leuke manier de stad en lopen daarbij dwars door iconische en bijzondere gebouwen. Onderweg is er voldoende tijd voor een toffe foto of een mooie selfie.

Leuk

“Wij willen laten zien hoe leuk het is om te bewegen. Niet iedereen kan of wil een marathon lopen van ruim 41 kilometer, maar bijzondere loop, zoals de KLM Urban Trail, is wel geschikt voor een grote groep mensen. Het is een hele leuke en gezellige manier van bewegen.”

De start is op de Lange Vijverberg en de finish op de Lange Voorhout in Den Haag. Hier ontvangen deelnemers na afloop ook hun unieke medaille en een welverdiend ontbijt.

Inschrijven

Inschrijven Inschrijving is nog mogelijk tot op de dag zelf en kan gemakkelijk online via: www.denhaagurbantrail.nl/inschrijven.