Hans Klok zorgt in augustus voor magie op het strand van Kijkduin

Algemeen
Hans Klok in actie.
Hans Klok in actie. (Foto: pr)

De bekende illusionist Hans Klok komt naar Den Haag. Van 13 augustus tot en met 28 augustus staat een immens circustent op het strand van Kijkduin. Hierin is zijn nieuwe productie ‘Hans Klok & Friends’ te zien.

Hans Klok was jarenlang van de Nederlandse bühne verdwenen. Tot 2021. In dat jaar kwam de artiest terug uit het Amerikaanse Las Vegas voor een tournee onder de naam ‘Hans Klok & Friends’. Spraakmakende illusies van Klok zelf worden tijdens de voorstellingen afgewisseld met gastartiesten. 

Nieuwe show

Maandenlange repetities hebben geresulteerd in een nieuwe show die volgens de artiest zelf spectaculairder is dan ooit. Gastartiesten worden wederom vanuit alle delen van de wereld naar Nederland gehaald. Het publiek ziet onder meer een ware thriller op het Rad des Doods, een metalen frame met twee cilinders aan weerszijden waarop acrobaten balanceren. Deze act is meermaals met prijzen bekroond en zorgt steevast voor staande ovaties. Dat geldt ook voor de artiesten die op acht meter hoogte de zwaartekracht tarten op de hoge draad. 

Nieuwste effecten

De onbetwiste hoofdrol van de voorstelling blijft echter weggelegd voor Hans Klok en zijn diva’s of magic. Explosief en in razend tempo verdwijnen en verschijnen de diva’s of magic. De choreografie is modern en alle acts worden ondersteund door de nieuwste licht- en geluidseffecten. 

Foodtrucks

Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang open. In de foyer zijn foodtrucks en bars. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.  Tickets zijn te koop via www.hansklokshow.nl